LE BRASSEUR

LE BRASSEUR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 292 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Le Brasseur. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2022 om 23:13 Een zeer slechte steak tartaar. Chips en een gekookt ei hoort er niet op. De prijs was veel te duur voor het produkt. Een grote teleurstelling. De salade was saai en een dressing ontbrak.
30 mei 2022 om 18:38 De club sandwiches waren heerlijk. Vooral de kerriemayonaise maakt het helemaal af. We gaan zekervvaker bestellen.
10 apr 2022 om 20:54 Redelijk
21 mrt 2022 om 22:26 Eten was weer top!
20 mrt 2022 om 15:42 Bitterballen waren helemaal niet krokant maar zacht. Broodje was meer rucola dan beleg zelf. 2x geprobeerd bij hun 2x een teleurstelling
20 mrt 2022 om 15:23 Heerlijke high tea assortiment! Echt een aanrader.
15 mrt 2022 om 14:30 Was 'n heerlijk vers belegd broodje
24 feb 2022 om 20:35 Wat een karige maaltijd. Het leek wel een kindermenu. Veel geld voor weinig. Jammer! We hebben een klacht ingediend, en ze hebben een tegoed beloofd, Ben benieuwd...
21 feb 2022 om 19:54 Prima, was heel lekker.
3 feb 2022 om 8:09 Heerlijk! Vooral de poke bowls vielen goed in de smaak. Voor de eerste keer besteld, zeker voor herhaling vatbaar!
30 jan 2022 om 22:23 Wij bestellen en eten vaker bij dit restaurant. Altijd is het uitstekend en mooi opgemaakt. Deze keer was er één gerecht per ongeluk niet meegeleverd. Na een telefoontje was het supersnel nabezorgd met een fles wijn en excuses. Heel tevreden!
13 jan 2022 om 20:20 Ik ben normaal erg tevreden over jullie eten.. helaas had ik dit keer een erg taaie steaktartar. Ik kon sommige stukjes niet eens snijden met mijn mes.. - teveel spier nog in het vlees denk ik? zonde en zeker niet de kwaliteit die ik gewend ben.