LE BRASSEUR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 320 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Le Brasseur. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 19:05 Het was koud wel leker maar het was ook niet handig te eten ik en mn colega zaten helemaal onder de sous wand we waren aan t werken en hadden geen bestek en het ergste vonden we dat er ook nog geen servetjes bij zaten dus we hebben af geveegd met wc
27 mei 2024 om 9:28 Goede service en heerlijk eten
28 apr 2024 om 17:36 Heerlijke lunch!
14 apr 2024 om 16:57 High tea besteld. Was niet zoals beschreven stond vele dingen miste of waren anders. Boterkoek ipv cheesecake. Zou quiche en Pie bij zitten er waren 2 dingen die het hadden kunnen zijn maar waren volledig verbrand. Geen thee geen macarons.
23 mrt 2024 om 10:29 Lekker eten en op tijd
25 jan 2024 om 23:38 Heerlijk eten, alsof we even écht uit eten waren. Iets wat nu door omstandigheden even niet lukt. Qua bezorging zat alleen alles in losse bakjes en dat was even een verrassing. Maar waren de smaken niet vermengd en bijv bladerdeeg bakje knapperig!
18 jan 2024 om 21:55 Ontzettend lekker gegeten! Bijzonder lekkere risotto & gamba’s. Precies op bestelde tijd geleverd en de friet was zelfs nog knapperig.
4 jan 2024 om 15:11 Was weer een heerlijke lunch!
26 nov 2023 om 14:09 Broodje carpaccio, heerlijk!
9 nov 2023 om 18:27 Mijn broodje hummus was verrassend lekker met knapperige stukjes bloemkool. Heerlijk dik en ambachtelijk bruin brood. Salade fris en klein gesneden. Kleine tomaatjes. Fijne dressing. Wortelcake niet zoet en heerlijk stevig sappig en smakelijk. Dank
27 okt 2023 om 23:50 Top eten, snelle bezorging en mooie opmaak
16 okt 2023 om 0:42 2 broodjes besteld. 1 biefstuk. Kostte me €20,00. Wanneer je dacht gewoon een lekker belegd broodje met biefstuk, krijg je gewoon in 3 aparte bakjes je spekjes met paddenstoelen, een stuk biefstuk, een gemengde salade en 2 losse broden bij. Nooit mee