LE BRASSEUR

LE BRASSEUR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 277 beoordelingen
13 jan 2022 om 20:20 Ik ben normaal erg tevreden over jullie eten.. helaas had ik dit keer een erg taaie steaktartar. Ik kon sommige stukjes niet eens snijden met mijn mes.. - teveel spier nog in het vlees denk ik? zonde en zeker niet de kwaliteit die ik gewend ben.
8 jan 2022 om 23:27 Heerlijk gegeten op mijn verjaardag! Perfect verzorgd en op tijd bezorgd, zeker aan te bevelen
5 jan 2022 om 14:58 Heerlijke clubsandwich en broodje carpaccio als lunch besteld. Ruim belegd, goed van smaak en heerlijk (bruin) brood.
12 dec 2021 om 14:35 Zonder Thuisbezorgd had ik deze ervaring nooit gehad. Ik zou hebben gedacht, dat het toch te duur voor me was. Maar wat valt dat mee! En wat een kwaliteit, fantastisch
2 dec 2021 om 22:00 Heerlijk, goed verzorgd en op tijd gebracht. De tonijn was verrukkelijk en het wildzwijn was lekker mals.
29 nov 2021 om 21:38 Runderhaas viel tegen. Alleen friet en klein stukje vlees dat lauw was Geen groenten of salade erbij. Prijs/kwaliteit uit verhouding.
28 nov 2021 om 23:36 Heerlijk gegeten, enige minpuntje was dat het niet zo warm was.
28 nov 2021 om 19:48 Eten had iets warmer moeten zijn maar was heel goed te eten.
24 nov 2021 om 17:56 Heerlijk
24 nov 2021 om 10:32 Heerlijk gegeten.
22 nov 2021 om 21:24 Lekker gegeten met een grote kanttekening.. De kabeljauw was van een erg klein formaat, nog geen 100 gram. Een doorsnee persoon heeft hier absoluut niet genoeg aanDe groenten waren helaas rauw, alleen de pastinaak was gaar. De appelpunt was heerlijk.
15 okt 2021 om 20:55 Wij bestellen vaker, normaal altijd goed. Kwam op tijd. bodem vd tas doordrenkt met de jus, kroketjes echt lekker! Hoofdger, 1 runderhaasje bijna doorbakken. Groenten te ver doorgekookt, aard gratin: niet gegratineerd. Portjus, nauwelijks port.